Pazarcık Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://pazarcikogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Ahmet Bozdağ Mah. Kartalkaya Bulvarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bitişiği Pazarcık/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren öğretmenlerimize cumhuriyetin sosyal kazanımlarını gösterecek bir öğretmenevi olmak, öğretmenlerimizin,kamu personelinin ve diğer misafirlerimizin sosyal kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmenevi olmak, eğitim camiasının sürekli buluştuğu bir öğretmenevi olmak.
MİSYON : Başta öğretmenlerimiz olmak üzere, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı personeli, emekli öğretmenlerimiz, kamu personeli ve diğer misafirlerimize dinlenme imkânı sunmak, kültürel etkinlikleri için ortam sağlamak, öğretmenler arası dayanışma ortamını oluşturmak.
BAŞARILAR :

Otel Odası :9
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezi
Yerleşim Yeri : Ahmet Bozdağ Mah. Kartalkaya Bulvarı No:302 Pazarcık /KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :